Демьяненко Яков Петрович
Демьяненко
Яков

История солдата

Солдат Великої Вітчизняної війни Моя бабуся не любила читати фронтові листи дідуся... Але коли ми, меленькі онучата, просили її про це, вона все ж читала, але прицьому плакала. Ми ніяковіли і не розуміли - чому? В листах не було нічого сумного, лише короткі запитання про неї, дочок маленьких, скупа розповідь про себе - все в порядку, живий - здоровий... Мій дідусь, Дем'яненко Яків Петрович, народився у 1913 році, а помер 1996. Він прожив прекрасне, цікаве життя. Мав дружину, двох дочок, трьох онуків, цікаву улюблену роботу, насичене життя життя після пенсії.Все було б прекрасно, якби не 4 роки війни, яку він пройшов з першого до останнього дня. І закінчив її у Берліні, за що і мав одну з медалей "За взятие Берлина". Мій дідусь був рядовим зв'язківцем, кожної хвилини ризикував життям, забезпечуючи зв'язком передову лінію фронту. Але Господь зберіг його, і він повернувся до своєї домівки і рідних. Подвиг солдата Великої Вітчизняної війни безсмертний. Вічна пам'ять моєму дідусю Дем'яненко Якову Петровичу.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк - Днепропетровск"