Хребто Ілля Макарович
Хребто
Ілля
Макарович

История солдата

Народився 25 квітня 1926 року Закінчив 7 класів. Навчався воєнній справіна вулиці Чечеріна в навчаьному батальйоні.В 1943 році був направлений в Маріуполь "Дніпровський аварійно- рятувальний флот" зарахували мотористом.Воював в 318- дивізії(23 -я окрема саперна рота) Воював у Чехословакії, Венгрії, Австрії,Югославії,Германії. Був мінометником, сапером,автоматником служив в гірських військах. Двічі був контужений, та ранений. Для нього закінчилась війна під Прагою в місті Олмоус 17 травня 1945 року Після війни служив ще5 років у Закарпатті(Мукачево, Хуст) Демобілізувався в травні 1950 року.Повернувся додому в 24 роки інвалідом І групи.Потім працював начальником майстерень, потім шофером. Нагороджений: Медалі " За звільнення Польщі,Румунії,Угорщини", "За відвагу","За звільнення Праги".Орденом "За мужнісь", "Великої вітчизнної війни". Всі кращі роки пройшли під командуванням - говорить Ілл Макарович

Воинская специальность Сержант