КОЗАК ИВАН СТЕПАНОВИЧ
КОЗАК
ИВАН
СТЕПАНОВИЧ

История солдата

КОЗАК   ІВАН   СТЕПАНОВИЧ, РЯДОВИЙ, НАРОДИВСЯ 24 СЕРПНЯ 1924 РОКУ, С.ЕЛІЗОВЕТ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ,  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ. ПРИЗВАНИЙ  НА ФРОНТ 3 СІЧНЯ 1944 РОКУ НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКИМ ВІЙСЬКОМАТОМ. ВОЮВАВ НА ДВОХ ФРОНТАХ: ПЕРШИЙ УКРАНСЬКИЙ, ДЕ БУВ ПОРАНИЙ, І ПІСЛЯ ГОСПІТАЛЯ ВОЮВАВ НА ДРУГОМУ УКРАЇНСЬКОМУ, ДЕ БУВ ДРУГИЙ РАЗ ПОРАНЕНИЙ. ПРОЙШОВ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ, ПОЛЬШІ, НІМЕЧЧИНИ, СЛУЖИВ У РОЗВІДЦІ, А ПОТІМ У ПРОТИТАНКОВИХ ВІЙСЬКАХ.  ДЕНЬ ПЕРЕМОГИ ЗУСТРІВ У ГОСПІТАЛІ М.ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ.  ДЕМОБІЛІЗОВАНИЙ У ВЕРЕСНІ 1945 РОКУ. НАГОРОДЖЕНИЙ ОРДЕНОМ СЛАВИ ТА ІНШ. ПІСЛЯ ВІЙНИ ПРАЦЮВАВ ВЧИТЕЛЕМ І 18 РОКІВ ДИРЕКТОРОМ ОРЕПІВСЬКОЇ СЕРЕДНЬОЇ ШКОЛИ  НОВОГРАД-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ,  ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ, ДЕ  ДОСІ І ПРОЖИВАЄ.