Кудряшов Микола Григорович
Кудряшов
Микола
Григорович

История солдата

Родился 3 марта 1926 г. в Боровки, Матвеевского р-на, Оренбургской обл. В 1944 році виповнилось 18 років, його призвали до армії. Військову підготовку він пройшов в Тоцьких таборах. Після навчань його направили в мінометний полк під Харковом, потім – в Білу Церкву. Радянські війська гнали фашистських загарбників з нашої землі. Мінометний полк передислокацирували в Латвію, де було оточене 500 тисячне угруповання фашистів. Пройшов шляхами боїв – від рядового до молодшого сержанта – командира мінометної ланки. Війну закінчив у Латвії, знищуючи угруповання німців. Йому прийшлось багато пережити. Але на війні панував патріотичний дух. Всі сили країни на фронті і в тилу були спрямовані на захист Вітчизни, на Перемогу – себе не жалій, товариша виручай, Батьківщину захищай. Коли закінчилась війна і настав Мир – це було незрівняне почуття, це була найбільша радість.

Страница солдата создана "Бессмертный Полк-Днепропетровск"