Орлов Олексій Семенович
Орлов
Олексій
Семенович

История солдата

Орлов Олексій Семенович народився 1 квітня 1919 року в селі Болтишка Криничанського району Дніпропетровської області. Закінчив 6 класів з 1941-1945 був помічником командуючого взводом 3-ї кавалерської дивізії, 1945-1946 помічник командуючого взводом танково ремонтної бази зі своїм батьком Семеном Пилиповичем зустрівся в Берліні. Демобілізований 20 березня 1946 року. За бойові заслуги сержант Орлов нагороджений орденом Червоної зірки. Після війни повернувся на Україну в с.Гуляйполе. працював в сільськогосподарському виробництві, почав механізатором і закінчив трудову кар'єру заступником голови колгоспу. Помер 20 жовтня 1996 року, похованій в селі Гуляйполе Криничанського району Дніпропетровської області.

Воинская специальность Сержант