Щульгин
Щульгин
солдат

История солдата

Я багато чув про Велику Вітчизняну війну. Кожний рік 9 травня ми шануємо пам’ять загиблих воїнів, вітаємо тих ветеранів,хто залишився жити, кладемо квіти до пам’яників солдатам, дивилися фільми про війну. Я запитував у мами про свого прадіда мама розповідала про нього мало,бо ще в дитинстві вона просила його розповісти про війну,а він не любив про це говорити. Мого прадіда прямо зі служби в армії забрали на Радянсько-Фінську війну,яка тривала з 30 листопада 1939 року до 13 березня 1940 року .А в 1941 році прадід пішов захищати Вітчизну від немецьких загарбників .Прадід пройшов війну у званні рядового,був поранений в ногу і дійшой до самого Берліну .Мама розповідала,що прадіда були знаки - відзнаки і деякі нагороди. Пам’ять про героїв війни ,про їх подвиги повинні вічно жити в серцях людей. Важливо цінувати і любити мир,щоб жах війни ніколи не повториться. Ціна Перемоги велика: Мільони смертей,ріки крові, Ні,море велике- не ріки, Заради життя і любові. Тож чом є холодні й голодні Вцілілі війни верерани, Про них слід подбати сьгодні, Бо завтра їх,може,не стане.

Воинская специальность солдат